Home » being a scholar

I am Virtuous but not Virtual!

4 December 2006 1 views No Comment

Today, Monday December 4th, at CSPO Enlightening Lunch, I'll give a talk entitled:

I AM VIRTUOUS BUT NOT VIRTUAL !!!
Cultural Learnings of America Internet for Making Benefit of the Glorious Nations of Kazakhstan Academia 

Noon at COOR 5536, Arizona State University

notes: special credit for Borat and Sasha Cohen for "lending" me the title.

No Comment »

  • NN: thanks said:

    Your virtuous sense of humor is enlightening – as always.

    Check this out -> phd+diva= ?
    http://phdiva.blogspot.com/2006/11/academic-publications-101.html

    mer: thanks, btw you still have never attended my talk :) oh ya, are you suggesting me to include all of everything I've done from kindergarten in my CV.. hehe. would be 112 pages long! haha. my current cv only starts from less than 10 y ago, mostly 5 y ago. not long enough :D

    [Reply]

  • astrid said:

    hahaha…kocak banget mbak…really really hoping to attend one of your talks someday =) ke bandung doooonnnkkkkkkk…..

    mer: summer aku ke Bandung….. tapi ngga akan ngasih talk ah, liburan doooonG! 

    [Reply]

  • fitripitri said:

    Beste Teh Mer,
    Wah jadi penasaran nih sama talk nya,Teh.. hehehe.. Ikke sama Sena nonton Borat juga kalo gak salah 3 minggu yg lalu.. kita rada syok nontonnya, wakakakak.. lumayanlah buat ngabisin pop-corn 3 ember gede, 2 ember kecil..

    mer: walaaah, ternyata ratu & raja Borat. talk-ku walaupun ngga mirip Borat, tapi cukup membuat org ketawa terus menerus selama 20 menit :p 

    [Reply]

  • fitri mohan said:

    mau ah kapan-kapan ngikut talk-nya si teteh.

    mer: sok atuh…. you're very welcome. 

    [Reply]

  • TJ on Blog said:

    I think I see this too late, next time I will come;)

    mer: haha, ok, i believe you. next time, next time!!! 

    [Reply]

  • mellyr said:

    kalo mau denger talknya ada tiket haratiseun teu? *harap harap mode on*

    me

    mer: tiket masup haratis, bonus berkenalan langsung dgn Borat…. tiket naon deui nih yg perlu? ;)  

    [Reply]

  • NT said:

    Lain kali kalo kasi talk show, tolong di webcast live juga atau direkam, masukin ke youtube. Ngomong2 ini talk show model Oprah atau Jerry Springer?

    mer: gabungan kedua-nya dong… malah tambah polesan Leno & Colbert :)

    [Reply]

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*